pe

Forbedring af vækst ved at producere CO2

Kroll gasvarmere forbedrer væksten af ​​planterne i drivhuse.
CO2, som dannes ved forbrænding af gas er et vigtigt bidrag til gødskning af planter.

Kroll gasvarmeren leverer den nødvendige mængde CO2, og dermed skaber den forudsætning for at fremskynde modning og forstærkning af afgrøderne..

Forbedring vækst ved varm luft

Konsekvent varme er en anden afgørende forudsætning for en god vækst af planter. Kroll gasvarmere producerer varm luft nøjagtigt som man ønsker og dermed øger den kvaliteten af ​​de producerede planter.

I forsøg med  dyreopdræt har man påvist, at de behageligetemperaturer gør at dyrene føler sig bedre tilpas.

Økonomisk

Salget vil blive væsentligt forøget med varmeapparater som bruger CO2 gas da både kvaliteten og mængden øges.

Så investeringener hutigt tjent hjem. Den direkte fyring med gas varmeapparater fra Kroll, er især økonomisk da der ingen tab af varm luft er, som følge af lange rørledninger.

Hvis de bruges som ekstra varmesystem, hvor man  allerede har installeret varmesystem, behøver disse ikke at arbejde så meget i overgangsperioder eller om vinteren, hvilket vil sænke varmeudgifterne.

Desuden kan Kroll gasvarmere bruges som pålidelige "indefrysning beskyttere". Og om sommeren, kan de også fungere som ventilationsanlæg.

Komfortabel

Enhederne er naturligvis klar til øjeblikkelig brug. Alle enheder har en differenstryk boks til en sikker fan kontrol kontrol. Den integrerede flamme kontrol og den elektronisk tænding sikre en sikker drift. Enhederne kan anvendes naturgas eller med flydende gas (PE 10 kun med naturgas). De er udstyret med en kompakt gas enhed. Endnu mere komfortabel er drift med en rumtermostat, en CO2-kontrol og / eller et ur timer, er de relevante forbindelser allerede integreret. Enhederne skal suspenderes, hvilket sparer plads. Varmen og CO2 fordeles ind i rummet via en kraftig blæser.

Let at bruge:

De gasvarmere Kroll er nemme at bruge, robust og behøver kun lidt vedligeholdelse; deres bolig er lavet af rustfrit stål.

Af den måde: Kroll vedtager en certificeret kvalitetsstyringssystem og opfylder kravene i ISO 9001 og dermed ..

Teknik

tekniske oplysninger
Det CO², der skabes, når gassen er brændt, er et afgørende bidrag til den gødskning af planter.

Alle enheder har en differenstryk boks til en sikker fan kontrol kontrol.

Den integrerede flamme kontrol og den elektronisk tænding sikrer sikker drift.

Enhederne kan enten betjenes med naturgas eller med flydende gas (PE 10 kun med naturgas).